Familiewandelzoektocht Mechelen

Heb je zin om eropuit te gaan in onze bruisende stad Mechelen? Doe dan mee aan onze familiewandelzoektocht doorheen het centrum, ontdek verborgen pareltjes en snuif de sfeer op van deze levendige stad. Ook voor kinderen zijn er leuke ontdekkingen. Het is bovendien een aangename manier om onze sociale projecten te steunen o.a. Huis Willekom, Home Marjorie, vzw Aketi en kansarmoede verenigingen in Mechelen. 

De zoektocht kun je op je eigen ritme doen, in je bubbel, vanaf 1 april t.e.m. 31 mei 2021. Misschien win je wel een exclusieve prijs prijs o.a. een juweel ontworpen door één van onze leden van Lionsclub Mechelen Leliendaël of een houten krat met 24 flesjes Trappist Westvleteren. 

Deelnemen doe je als volgt: 
Je stuurt een mailtje ter bevestiging van jouw deelname aan lionsclubleliendael@gmail.com en stort de bijdrage van 20 euro op rekeningnummer: BE98 2300 6282 4593 - met vermelding van: zoektocht en jouw naam. Je ontvangt dan in je mailbox alle informatie in verband met deze zoektocht. 

We serve

Lions Club LELIENDAEL

Plaats vergadering : Huis Van Dijck
Frederik de Merodestraat 33
Mechelen, 2800
E-mail: lionsclubleliendael@gmail.com
Telefoon: 03/460.11.98

Wist je dat?

Vanaf het ontstaan van de club hebben de leden zich actief ingezet om twee grote projecten te realiseren nl. een opvangtehuis voor Huntington patiënten (Home Marjorie) in Heist-op-den-berg en een kortverblijf voor thuiswonende kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke en fysieke beperking (Huis Willekom) in Mechelen. Daarbij komt ook het derde project in Congo.

Olijfolie verkoop

Olijfolie Lions Club Leliendael