Olijfolie verkoop

Het coronavirus houdt de hele wereld nu al een jaar in zijn greep en hoewel we er ondertussen hebben leren mee omgaan, kijken we met zijn allen toch reikhalzend uit naar het moment dat we terug ons normaal leventje min of meer zullen mogen hervatten.

Als gevolg van de lockdown konden we het afgelopen jaar haast geen gezellige activiteiten meer organiseren ten voordele van onze maatschappelijke doelen: Home Marjorie, Huis Willekom en Aketi. Daarnaast schenken wij ook jaarlijks een bijdrage aan tal van kleinere Mechelse verenigingen die zich volledig belangeloos inzetten om de kansarmoede te bestrijden. Daarom willen wij met onze Lionsclub een extra inspanning leveren om deze verenigingen te kunnen blijven ondersteunen, want die mogen we in deze moeilijke tijden uiteraard zeker niet in de kou laten staan.

Wij zijn voor jullie in hartje Andalusië bij Casa Rural El Olivar op zoek gegaan naar een exclusieve olijfolie, waarmee jullie al jullie tapa's, hapjes, slaatjes en warme gerechten gegarandeerd naar een nog hoger niveau zullen tillen. Wij vonden voor jullie in Malaga een superieure "Extra Virgin" en een "Premium Extra Virgin" olijfolie, gewonnen uit het sap van de Hojiblanca olijven. Olé! De bewaartijd voor deze olie is 2 jaar.

Deze Aceites Tapia olijfolie kan je kopen per doos van 6 flessen met volgende inhoud:

4 x 500ml Extra Virgin olijfolie + 2 x 500ml Premium Extra Virgin olijfolie "vroege oogst".

We kunnen deze aanbieden aan de uitzonderlijke lanceringsprijs van slechts €60 per doos. Bestellen kan door onderstaand document te downloaden en bij de leden van de club of via e-mail: lionsclubleliendael@gmail.com

Wij hopen op uw gewaardeerde medewerking en danken u van harte in naam van onze goede doelen!

We serve

Lions Club LELIENDAEL

Plaats vergadering : Huis Van Dijck
Frederik de Merodestraat 33
Mechelen, 2800
E-mail: lionsclubleliendael@gmail.com
Telefoon: 03/460.11.98

Wist je dat?

Vanaf het ontstaan van de club hebben de leden zich actief ingezet om twee grote projecten te realiseren nl. een opvangtehuis voor Huntington patiënten (Home Marjorie) in Heist-op-den-berg en een kortverblijf voor thuiswonende kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke en fysieke beperking (Huis Willekom) in Mechelen. Daarbij komt ook het derde project in Congo.

Olijfolie verkoop

Olijfolie Lions Club Leliendael